Nagyobb biztonságot nyújtanak a rablásgátlók

 

Gépkocsinak egyre nagyobb értéket képviselnek mostanában. Drága autókat egyre többen vásárolunk, de keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy éjszakára garázsban vagy zárt helyen tárolják féltett autóikat. Ezért nincs más választásunk, mint a leghatékonyabb védelmi rendszert beszereltetni az autónkba, ami megtudja akadályozni az illetéktelenek általi eltulajdonítását.

A jól ismert, bevált és a biztosítók által is kedvelt hagyományos riasztó rendszereket már nem érdemes az autókba szereltetni. Az autótolvajok technikái egyre fejlettebbek, így bonyolultabbak is. Ezért intelligensebb és nagyobb tudású védelmi rendszereket kell beszereltetni a gépkocsikba.

Leghatékonyabb védelmi rendszerek a rablásgátlók, illetve ezen eszközök kiegészítve GPS alapú riasztó rendszerrel. A GPS alapú rablásgátlóknál, ha blokkolják a GSM vagy GPS jeleket, a gépkocsi lopás esetén helyben riaszt és a rendszer leállítja a gépkocsi motorját is. Erre mindenki válasza, hogy drága a GPS rendszer havidíja. NEM, már léteznek GPS rendszerek, ami havidíj mentesek és a gépkocsi tulajdonosának küldi a riasztást SMS-ben, mint a TOAL Guard védelmi rendszerünk.

A lopás és rablásgátló rendszerek a leghatékonyabb védelmet képesek nyújtani a gépkocsinak, szakszerű beszerelés mellett. Az általunk forgalmazott védelmi eszközök a gépkocsi digitális rendszerére csatlakozik a tökéletes működés érdekében. Minden rendszerünkben található egy riasztó egység is, ami a nyílászárókat figyeli. Rendszereink kiegészíthető ultrahangos belsőtér-védelemmel és emelés érzékelővel, így a nagyobb biztonság élérése érdekében.

Az általunk forgalmazott rablásgátlók nagy előnye, hogy a gépkocsiban található digitális rendszer olvasásával az autó megbontása a beszereléskor minimálisra csökkenthető.

Az azonosításra a telefon bluetooth kódja szolgál, így a védelmi rendszerrel nem kel foglalkozni. Ha a telefon lemerült vagy nincs nálunk, akkor a gépkocsiban elhelyezett kódpadon lehet az azonosítást elvégezni.

A leghatékonyabb lopás és rablásgátló rendszerek mellett is szükséges a használó részéről a gondos odafigyelés.

AUTÓJA SAJÁT KULCCSAL LOPHATATLAN!

MINI Guard lopás- és rablásgátló védelmi rendszer

ÁRAK

Kapcsolat


Kérje ajánlatunkat és Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Iroda:
DCA System Kft. | 1124 Budapest, Pagony utca 6.
iroda@dcasystem.hu
Keressen minket bizalommal, akár tanácsadásra van szüksége.
Hívjon minket! +36 30 933 23 73